Download Acht minuten van de snelweg druk 1: zakelijk bespreken in by H. van Beek, W. Bousema, D. Brasser PDF

By H. van Beek, W. Bousema, D. Brasser

Show description

Read Online or Download Acht minuten van de snelweg druk 1: zakelijk bespreken in een prettige ambiance PDF

Best nonfiction_2 books

The Primary Headteacher's Handbook (Primary Essentials Series)

Launching the recent Kogan web page basic necessities sequence, this essential guide for all training and aspiring fundamental headteachers can assist basic university leaders upward thrust to the various demanding situations that face them within the job of successfully dealing with a hectic fundamental university. many of the key components tested are: * employees improvement* recruiting and dealing with employees* the college as an company* management* dealing with a winning inspection.

Extra resources for Acht minuten van de snelweg druk 1: zakelijk bespreken in een prettige ambiance

Sample text

De Fazanterie heeft een ‘wild’ karakter, De Kersentuin biedt een warme ambiance. De keuken is verrassend. Je wordt er ‘tot op het bot’ verwend. De Rotonde noemt zichzelf verrassend anders, en daar is niets te veel mee gezegd!

Zij is de charmante gastvrouw en hij kookt met liefde, en dat proef je! In de omgeving kun je heerlijk wandelen en het pittoreske watersportdorp Giethoorn is vlakbij. Het verdient wel aanbeveling te reserveren vanwege de beperkte openingstijden en zitplaatsen. Vergeet ook niet contanten mee te nemen. Bij Patijntje kan niet worden gepind of met een creditcard worden betaald. 00 uur. nl 43 ZWOLLE A28 DE AGNIETENBERG Op de fundamenten van het klooster waar eens de middeleeuwse schrijver Thomas à Kempis woonde, bevindt zich nu De Agnietenberg.

00 uur. 00 uur. nl 65 ENSPIJK A2 DE ROTONDE De Rotonde is echt een van de meest bijzondere en leukste restaurants aan de snelweg! Een verrassende locatie met vele mogelijkheden. Je kunt hier terecht voor een informele lunch of om vergaderingen, trainingen, zakelijke ontmoetingen en feestelijke gelegenheden te houden. Het restaurant heeft een landelijke uitstraling met een ongedwongen sfeer en een geweldig uitzicht over een natuurmeer. Er is erg veel zorg besteed aan het decoreren en doorvoeren van verschillende thema’s.

Download PDF sample

Rated 4.67 of 5 – based on 20 votes